INFORMASJON

Det er bare å ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål. Vi ser frem til å besvare dine forespørsler!

Adkomst med bil

Hvis du ankommer Arendal med bil vil du enten kjøre inn via Vestregate eller Vestreveien. Fra Vestregate så tar du av til venste og inn på Nygaten. Ved første kryss tar du til høyre og kjører ned Østregate. Du vil se vårt hotell på venstreside ca. 100 meter ned gata. Hvis du ankommer Arendal fra Vesterveien så tar du andre utkjørsel i rundkjøringen ved Alti Kjøpesenter. Etter Alti tar du til høyre ved Malmbryggen og ved første kryss tar du til venstre opp Østregate. Du vil se hotellet vårt et kvartal opp på høyreside.

Parkering

Du finner gateparkering på utsiden av hotellet. Her kan du parkere gratis i 30 minutter på dagtid (se tidsrom på skilt). Pass på å legge igjen en liten lapp i vinduet med tidspunktet du parkerte for ikke å få bot. Hvis du trenger å parkere for en lengre periode på dagtid kan du parkere i P-Hus Vest som ligger et kvartal unna hotellet. Du kan betale per time eller for et døgn (kr. 150,-). Gateparkering er også tilgjengelig for lengre enn 30 minutter på kveld/natt.

Adkomst fra busstasjonen

Hotellet vårt ligger i hjertet av Arendal. Vi ligger to minutters gange fra bussholdeplassen på Sam Eydes plass. Fra Sam Eydes plass går du nordover på Peder Thomassons gate mot Østregate. På Østregate går du opp et kvartal og vil se hotellet vårt på høyre side i krysset til Torvgata.

Adkomst fra togstasjonen

Du kan også ankomme Arendal med toget. Vi ligger åtte minutters gange fra stasjonen via Fløyheiatunnelen. Følg bilveien fra togstasjonen. På toppen av bakken vil du se en tunnel på høyre side. Du går gjennom tunellen til du ankommer Torvet på andre siden av fjellet. Ved Torvet går du til høyre opp Torvgata og vil se hotellet vårt på høyre side ved det første krysset til Østregate.

Innsjekking/Utsjekking

Hotellet vårt har ikke resepsjon eller innsjekkingsmaskiner. Du vil motta et passord på tekstmelding og epost når rommet ditt er klart for innsjekking. Du taster inn koden på romdøren din for å få tilgang til rommet. Enkelt og greit!

Innsjekking starter fra kl. 15.00. Dersom vårt team er ferdig med å gjøre klart rommet ditt tidligere gir vi beskjed. Utsjekking er kl. 12.00 og passordet til rommet ditt vil da automatisk slutte og virke. Teamet vårt vil begynne og vaske rommet fra kl. 12.00.

Bedriftsavtaler og forretningsreisende

Hvis du er en hyppig forretningsreisende eller ser etter lengre opphold, ta kontakt med oss på booking@lillehotell.no for å utarbeide spesielle forretningsavtaler.

Vi kan fakturere direkte til bedriften, eller hver ansatt kan booke gjennom nettsiden vår med spesielle bestillingskoder.

Frokost

Vi anbefaler at du prøver en av Arendals mange koselige kaféer for frokost. 

Hvis du har det travelt og ikke har tid til å nyte Arendals kaféer kan vi ordne med en frokostpakke på bestilling. Frokostpakken leveres på døren din på morgenkvisten. Du må bestille frokostpakken minst et døgn på forhånd.

Tilgjengelighet

Hotellfløyen vår ligger i 3. etasje i bygården og kan kun nås via trappegangen. Vi jobber med å få heisen i drift snart.

Avbestilling og kansellering

Vi vet at planer endrer seg, sånt bare skjer av og til. For å gjøre ting lettere for deg tilbyr vi ikke forskjellige priser på rom med og uten fleksibel avbestilling. Istedenfor har vi én god pris på rommene våre med fleksibel avbestilling opp til 24 timer før innsjekk (for opphold under 7 dager). Hvis du trenger å avbestille gir du oss bare beskjed. Da vil vi refundere romprisen til deg minus et lite administrasjonsgebyr på kr. 100,- per rom for ekstra arbeidet. Enkelt og greit!

Du kan lese mer om våre betingelser her

Klar for bestilling?